Zakelijk China, scherp in beeld gebracht

Frans Vandenbosch

Frans is another Belgian author, who published his book ” Zakelijk China, scherp in beeld gebracht”.
He also published another book, “Statecraft and Society in China – China grassroots politics”. in April 2019, in English.
He kindly gave me a copy of the book on 2 December 2018 in Legend Beer.

Introduction in Dutch

Follows the official introduction of “Zakelijk China, scherp in beeld gebracht” by Frans Vandenbosch (published in 2017).
https://www.innipublishers.com/zakelijk-china-scherp-in-beeld-gebracht

€ 24,50 Incl. BTW (ebook or print)
China, het echte China van vandaag is ondanks enige belangstelling van de media nog altijd een grote onbekende. Vlaanderen kent China niet of blijft steken in verouderde vooroordelen. Dit boek leidt de lezer door de talrijke zakelijke, politieke, culturele en andere waarden die China te bieden heeft. Het is een praktische gids voor wie China met kennis van zaken wil verkennen en voor wie als ondernemer overweegt om met Chinezen samen te werken.

China is een gastvrij en boeiend land met vele onbekende kanten; een eeuwenoude cultuur met een rijke geschiedenis. Het moderne China bruist van economische activiteit. Het wetenschappelijk onderzoek en de nieuwe technologie ontwikkelen zich in China met een verbijsterende snelheid.
China heeft een steeds grotere invloed op ons dagelijkse leven. Onze kleding, computer, smartmobieltje, huishoudtoestellen en zoveel andere dingen worden vandaag uitsluitend nog in China geproduceerd, straks ook onze elektrische auto en onze voeding. Wil de Vlaamse economie in de wereld een rol van betekenis blijven spelen, dan kan ze zich beter vandaag toeleggen op intensieve samenwerking met China.

Frans Vandenbosch heeft jarenlang in China gewerkt en gewoond. Hij spreekt Chinees en kent China van binnenuit.

My view

No comments from my side. I leave up to the readers of the book.

Leave a Reply

Your email address will not be published.